Rýže kulatozrnná natural BIO
Vhodná pro přípravu rizota, mléčné rýže a paelly jako základ nákypů a rýžových náplní i jako přílohu
Informace o produktuTato rýže vyniká čistotou a neporušeností zrn, po uvaření je krásně nadýchaná a voňavá. Při vaření uvolňuje kulatozrnná rýže svůj škrob, a díky tomu je měkká a lehce lepkavá. Nejlépe se hodí pro přípravu rizota, mléčné rýže a paelly, můžeme ji však použít i jako přílohu, základ nákypů a rýžových náplní. Výborná je smažená rýže, kdy necháme vařenou rýži odležet přes noc.
ZEMĚ PŮVODU: Itálie
PŘÍPRAVA: Dva hrnky rýže propereme ve studené vodě a přidáme necelé dva hrnky studené vody a sůl a zvolna vaříme do měkka (cca 40 minut).
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota 1529 kJ/361 kcal
Tuky 1,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g
Sacharidy 77,4 g
z toho cukry 1,2 g
Vláknina
1,9 g
Bílkoviny 7,5 g
Sůl 0,023 g
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Rýže kulatozrnná natural. Skladujte v chladu a suchu.
Distributor: Bio nebio s.r.o., Průmyslová zóna 103, 267 51 Bavoryně