Pasírovaná rajčata, která uzrála na horkém italském slunci a získala tak výbornou aromatickou a sladkou chuť. Passata je vhodná na přípravu omáček, polévek, těstovinových, zeleninových a masových pokrmů.

Složení: rajčata pasírovaná*, jedlá mořská sůl, * z ekologického zemědělství, zeleninový protlak

Skladování: Skladujte při teplotě do 28°C. Po otevření Skladujte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.

Výživové údaje na 100 g: kJ 99/kcal 23; tuky 0,5g; z toho nasycené mastné kyseliny 0g; sacharidy 3,9g; z toho cukry 3,2g; bílkoviny 1,7g; sůl 0,2g

Výrobce: PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk

Minimální trvanlivost:
Země původu: