Výborná semínka s kořeněnou chutí jsou SONNENTOREM šetrně připravována a balena. Tím můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat výhonky plné síly.

U pískavice se vyvíjí charakteristická vůně připomínající curry již při nakličování. Používá se do chutney, v Egyptě do omáček a v Indii jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům.

Doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout

Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle

Ideální teplota: 18-20°C

2 x denně oplachovat

TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva, tři dny v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací ještě opláchnout teplou vodou.

Skladovat v suchu a chladu.

Výrobce: SONNENTOR s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice

Minimální trvanlivost:
Země původu: