Skvěle chutnající klíčivý mix se skládá z alfalfa, žluté hořčice a pískavice.

SONNENTOR pro vás šetrně připravil a zabalil všechna klasická semínka k nakličování. Tím můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat výhonky plné síly.

Doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout vodou

Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle

Ideální teplota: 18-20 °C

2 x denně oplachovat

TIP: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací blanšírujte.

Skladovat v suchu a chladu.

Obsahuje hořčici.

Výrobce: SONNENTOR s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice

Minimální trvanlivost:
Země původu: