Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek: „V klíčku je obsaženo všecho, co přináší život!"

Čerstvý křupavý požitek! Výhonky alfalfa v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců. Výhonky alfalfa se používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba.

Před konzumací doporučujeme ještě jednou oparně umýt teplou vodou.

Tip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.

Doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou

Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle

Ideální teplota: 18-20°C

2 x denně oplachovat

Skladovat v suchu a chladu.¨

Výrobce: SONNENTOR s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice

Minimální trvanlivost:
Země původu: