Kukuřičný škrob v prášku v BIO kvalitě. Ideální pro přípravu moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a polévek. Kukuřičný prášek neobsahuje žádný cukr ani sůl. Čistý kukuřičný škrob je získán ze zrna kukuřice.

Obecné informace: Škrob je v polysacharid obsažený v především v obilovinách, bramborách, banánech, atd. Získávání škrobu je většinou mechanické. Daná surovina (v tomto případě kukuřice) se rozdrtí a škrob se z ní vypere.

Využití v kuchyni: pro zahuštění moučníků a dezertů, k zahuštění krémů, polev, náplní, omáček a polévek.

Kalorická hodnota ve 100g: Energie 1498 kJ (353kcal), Bílkoviny: 0,3g, Sacharidy: 87,2, Tuky: 0,1g

Složení: kukuřičný škrob bio - produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti nejvýše do 70%

Hmotnost obsahu: 200g

Země původu: Česká republika

Výrobce: Amylon a.s., Švermova 117, 580 01 Havlíčkův Brod

Minimální trvanlivost:
Země původu: