Jablečný ocet je vhodný jak do kuchyně pro zpestření salátů a ostatních jídel. Konzumace jablečného octa ve spojení s medem přináší kromě řady vitaminů i vysokou dávku draslíku.

Složení: Jablečný ocet ze šťávy z celých jablek.

Návod k přípravě: 2 čaj. lžičky a 2 čaj. lžičky medu rozředěné s vodou Denně před jídlem pijte 2 čajové lžičky jablečného octa BURKHARDT smíchané s 2 čajovými lžičkami medu. Používejte k dochucení salátů a mnoha jídel. Přísada do koupelí: 1 – 2 desetiny litru jablečného octa BURKHARDT do vody na koupání nebo k opláchnutí hlavy po umytí.

Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C.

Legislativní zařazení: Kvasný ocet - ovocný

Minimální trvanlivost:
Země původu: