Bílé fazole Cannellini ve slaném nálevu se hodí k rychlé a snadné přípravě pokrmů. Jsou výborné do polévek, zeleninových a masových směsí a salátů. Jdou dobře rozmixovat a hodí se proto jako základ různých pomazánek a krémů. Rychlé fazole na smetaně připravíme tak, že na oleji osmahneme cibulku, zalijeme 400 ml vývaru (vody), přidáme 200 ml smetany se 2 lžícemi mouky a povaříme. Přidáme fazole a ochutíme solí, pepřem, cukrem a citrónovou šťávou.

HMOTNOST: 400 g/240 g váha odkapaného podílu

ZEMĚ PŮVODU: Itálie

SLOŽENÍ: bio bílé fazole Cannellini, voda, mořská sůl.

UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 375 kJ/89 kcal

Tuky 0,6 g

z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g

Sacharidy 11 g

z toho cukry 0,5 g

Vláknina 5,6 g

Bílkoviny 6,9 g

Sůl 0,73 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Bílá fazole sterilovaná ve slaném nálevu.Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte.

Dodavatel: Bio nebio s.r.o., Průmyslová zóna 103, 267 51 Bavoryně

Minimální trvanlivost:
Země původu: