Žitná chlebová mouka je mouka hladká tmavá. Má vyšší obsah minerálních látek než klasická bílá mouka. Je vhodná pro pečení chleba v troubě i domácí pekárně. Žitnou mouku můžete přidat také do těsta na perník. Tato mouka je v biokvalitě.

Žito je tradiční obilovina, která obsahuje spoustu cenných látek, Žito se využívá zejména na pečení chleba. Žito obsahuje nejvíce vlákniny ze všech obilovin. Patří také k nejbohatním zdrojům bílkovin mezi obilovinami.

Složení: žitná mouka bio

Alergeny: Výrobek obsahuje lepek.

Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 75%

Výživové údaje na 100 g: kJ 1463/kcal 346; tuky 2,2g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,3g; sacharidy 67g; z toho cukry 0,9g; bílkoviny 11g; vláknina 6,3g; sůl ‹0,01G

Výrobce: PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk

Minimální trvanlivost:
Země původu: