Kukuřice je po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě, je dobrým zdrojem rozpustné i nerozpustné vlákniny.

Návod k přípravě: Kukuřičné lupínky jsou určeny k přímé spotřebě. Můžeme je konzumovat zalité studeným nebo teplým mlékem – spolu s čerstvým ovocem a ořechy či semeny.

Složení: Kukuřičná krupice* 89 %, rýžový sirup*, sůl*. Může obsahovat stopy lepku a suchých skořápkových plodů. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.

Legislativní zařazení: Trvanlivé pečivo - extrudovaný výrobek.

Dovozce: Bionebio

Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota 1 593 kJ / 376 kcal

Tuky: 1,7 g

z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g

Sacharidy: 81,2 g

z toho cukry: 4,6 g

Bílkoviny: 6,9 g

Sůl: 1,0 g

Minimální trvanlivost: 5/2024
Země původu: Chorvatsko