Tyto těstoviny jsou vyrobeny v Itálii podle tradičních metod toskánských mistrů. Na jejich výrobu se používají bronzové formy, proto jsou těstoviny více porézní a lépe tak absorbují omáčku.

Jedná se o kvalitní těstoviny z tvrdé pšenice v nichž se snoubí tradice, kvalita, tvořivost a inovace, které společně s pečlivě vybranými surovinami v biokvalitě a italským temperamentem dodávají těstovinám originální chuť a vynikající vlatnosti.

Příprava: Na 1 l vody použijeme 10g soli. Vodu přivedeme k varu a osolíme ji. Přidáme těstoviny a vaříme je 9-13 min. Těstoviny scedíme a případně zamícháme s trochou oleje, nejlépe extra panenského olivového.

Složení: hrubá mouka z tvrdé pšenice*, voda, * z ekologického zemědělství

Alergeny: Výrobek obsahuje lepek.

Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše do 75%

Dovozce: PRO-BIO, obchodní společnost s r.o., Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk

Minimální trvanlivost: 10/2026
Země původu: Itálie