Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.

Miso pasta Danival je vyráběna v oblasti Gaskoňska v jihozápadní Franci dle původních receptur.Miso pasta přináší všechny nutriční hodnoty, které sója nabízí. Obsahuje řadu minerálů, vitaminů . Vhodné pro vegany a vegetariány.

Složení: Sójové boby*, hnědá rýže* (40 %), nerafinovaná mořská sůl z Atlantiku, voda, enzymy.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Nepasterováno

Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Protože obsahuje živé enzymy, nemělo by miso projít varem, a proto přidávejte vždy nakonec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.

Kalorická hodnota/energie (na 100g): 594 kJ/131 kcal. Bílkoviny: 8,7 g. Sacharidy: 13,5 g. Tuky: 4,7 g

Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.

Alergeny: Sója.

Legislativní zařazení: Sojový výrobek – miso

Dovozce: Country Life, s. r. o., Nenačovice 87, 266 01 Beroun 1

Minimální trvanlivost:
Země původu: