Přihlašte se k odběru novinek
z našeho e-shopu
Zlomky čisté kakaové hmoty vznikají mletím sušených nebo pražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech. Kakaová hmota je základní surovinou pro výrobu čokolády a někdy bývá také označována jako 100% čokoláda. Dá se použít k přímé konzumaci, ale je vhodná především k pečení, či přípravě sladkých dezertů.
Složení: kakaová jádra lámaná 100%
ALERGENY: Produkt neobsahuje žádné alergeny.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a při relativní vlhkosti vzduchu do 65 %.
Energie 584 kcal
Rostlinné tuky 51,6 g
Proteiny 12,4 g
Uhlohydráty 6 g
Vláknina 23,4 g
Vápník 75,3 mg
Železo 3,2 mg
Sodík 0,06 g
Dodavatel: Diana Company, spol. s r.o. "Svět Oříšků", Rumunská 8, 120 00 Praha 2
Minimální trvanlivost: 6/2024
Země původu: Peru