Zlomky čisté kakaové hmoty vznikají mletím sušených nebo pražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech. Kakaová hmota je základní surovinou pro výrobu čokolády a někdy bývá také označována jako 100% čokoláda. Dá se použít k přímé konzumaci, ale je vhodná především k pečení, či přípravě sladkých dezertů.

Složení: kakaová jádra lámaná 100%

ALERGENY: Produkt neobsahuje žádné alergeny.

Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a při relativní vlhkosti vzduchu do 65 %.

Energie 584 kcal

Rostlinné tuky 51,6 g

Proteiny 12,4 g

Uhlohydráty 6 g

Vláknina 23,4 g

Vápník 75,3 mg

Železo 3,2 mg

Sodík 0,06 g

Dodavatel: Diana Company, spol. s r.o. "Svět Oříšků", Rumunská 8, 120 00 Praha 2

Minimální trvanlivost: 3/2025
Země původu: Peru